kadoartikelen
© DCT, 2015-2020
Onder Zijn vleugels...
Hoe zeldzaam is het, om dit te kunnen zien. Is dat niet ontroerend  !!! Spreekwoordelijk: "Onder moeders  vleugels" Een  fotograaf kiekte dit speciale moment, wat een voorrecht om dit te mogen  zien ! 
Bij mij kwamen naar boven de woorden uit Psalm 91 : Met zijn vlerken beschermt Hij u, en onder zijn vleugelen vindt gij een toevlucht. Ps.91:4 (SV)
Met Zijn vleugels beschermt Hij u Dit is een mooi artikel wat ooit in de National Geografic heeft gestaan.   Na een bosbrand in Yellowstone National Park, begonnen de boswachters het bos in te trekken om te kijken naar de schade die de brand had aangericht. een boswachter vond onderaan een boom een vogel die echt in doodsangst in het as zat, en zat helemaal tegen een boom geklemd. De boswachter werd eng bij het aangezicht hiervan en met een stok duwde hij heel voorzichtig de vogel om. Toen hij dat voorzichtig deed, kwamen er 3 kleine vogeltjes onder de vleugels van hun dode moeder vandaan. De liefdevolle moeder, die het gevaar zag aankomen, had haar kroost onderaan de boom gebracht, en hen verzamelt onder haar vleugels. Ze voelde aan dat de rook omhoog zou gaan. Ze had zelf in veiligheid weg kunnen vliegen, maar ze weigerde haar kleintjes achter te laten. Toen de hitte eraan kwam, had de hitte haar kleine lichaam verteerd. Maar ze beschermde haar kindjes. Ze was gewillig om te sterven,zodat zij die onder haar vleugels waren, konden leven.   Hij zal u beschutten met Zijn vlerken, onder Zijn vleugels zult u de toevlucht nemen, Zijn trouw is een schild en een pantser. Psalm 91:4  (HSV)   Om te weten dat er van je gehouden wordt, maakt een verschil in je leven. Denk aan Hem die van je houdt, en wees dat verschil om die reden.
Psalm 91:1-16   Gods bescherming   tegen gevaren